El proper 15 de setembre se celebrarà a Igualada la segona edició del rrrrec festival. Després de l’èxit de la primera edició l’any 2011, La Bastida, l’associació que va néixer com a resultat d’aquella jornada d’activitats artístiques que se celebrà al barri industrial del Rec d’Igualada, ha treballat per oferir-vos aquesta segona edició que ara us presentem.

La Bastida treballa perquè el Rec d’Igualada continuï sent un barri viu i actiu, on la cultura convisqui amb naturalitat amb d’altres activitats, en un paisatge industrial que reclamem com a espai de present i futur de la ciutat.

Amb el mateix esperit i intencions que van moure La Bastida en aquell moment i amb el bagatge d’un any ple d’activitats que ha fet que el cor del barri del Rec continués bategant amb força, enguany tornem a proposar una jornada d’activitats diverses, on la música tindrà un protagonisme especial.

 

rrrrec'12

Disseny cartell: amorfa@amorfa.cat

 

Aquest és el cartell musical del rrrrec festival 2012:

19’30h  ALBATROS
21’00h  ALADO SINCERA
22’30h  WILL SPECTOR Y LOS FATUS
24’00h  PUNTÍ “Viatge d’un savi vilatrista cap enlloc”
01’30h  IX!
03’00h  LA BASTIDA dj’S

 

En combinació amb la música, al llarg de la jornada, que s’iniciarà a les 18h., s’aniran esdevenint les següents activitats:

Família, a la taula! a càrrec de La Cucafera
Jocs de taula educatius i familiars pels petits i no tant petits de la casa.

Taller de dibuix a càrrec de Drac Puff
Adreçat als infants de 4 a 10 anys.

Taller de color a càrrec de Tània Farré
Adreçat als infants de 4 a 10 anys.

Pintura mural a càrrec de Xavier Mula i Albert Vendrell


Chill-out a càrrec de La Bastida Djs

Performances i espectacles entre concerts

 

Més informació al nostre facebook

 

 

Com arribar

Veure el plànol més gran

 

Gràcies per la vostra difusió Radio Igualada!

Gràcies Ràdio Igualada

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

L’associació la Bastida agraeix profundament el recolzament rebut de tots els patrocinadors. Per la seva implicació emocional, el seu suport econòmic i la ferma convicció de sumar-se a una iniciativa cultural com aquesta, el rrrrecfestival. Enguany és la segona edició, amb nou format i noves propostes. Desitgem que el gaudiu com si fos vostre.