El proper 15 de setembre se celebrarà a Igualada la segona edició del rrrrec festival. Després de l’èxit de la primera edició l’any 2011, La Bastida, l’associació que va néixer com a resultat d’aquella jornada d’activitats artístiques que se celebrà al barri industrial del Rec d’Igualada, ha treballat per oferir-vos aquesta segona edició que ara us presentem.

La Bastida treballa perquè el Rec d’Igualada continuï sent un barri viu i actiu, on la cultura convisqui amb naturalitat amb d’altres activitats, en un paisatge industrial que reclamem com a espai de present i futur de la ciutat.

Amb el mateix esperit i intencions que van moure La Bastida en aquell moment i amb el bagatge d’un any ple d’activitats que ha fet que el cor del barri del Rec continués bategant amb força, enguany tornem a proposar una jornada d’activitats diverses, on la música tindrà un protagonisme especial.

 

rrrrec'12

Disseny cartell: amorfa@amorfa.cat

 

Aquest és el cartell musical del rrrrec festival 2012:

19’30h  ALBATROS
21’00h  ALADO SINCERA
22’30h  WILL SPECTOR Y LOS FATUS
24’00h  PUNTÍ “Viatge d’un savi vilatrista cap enlloc”
01’30h  IX!
03’00h  LA BASTIDA dj’S

 

En combinació amb la música, al llarg de la jornada, que s’iniciarà a les 18h., s’aniran esdevenint les següents activitats:

Família, a la taula! a càrrec de La Cucafera
Jocs de taula educatius i familiars pels petits i no tant petits de la casa.

Taller de dibuix a càrrec de Drac Puff
Adreçat als infants de 4 a 10 anys.

Taller de color a càrrec de Tània Farré
Adreçat als infants de 4 a 10 anys.

Pintura mural a càrrec de Xavier Mula i Albert Vendrell


Chill-out a càrrec de La Bastida Djs

Performances i espectacles entre concerts

 

Més informació al nostre facebook

 

 

Com arribar

Veure el plànol més gran

 

Gràcies per la vostra difusió Radio Igualada!

Gràcies Ràdio Igualada

[audio:http://labastida.cat/wp-content/uploads/primercafe.mp3|titles=primercafe]

 

L’associació la Bastida agraeix profundament el recolzament rebut de tots els patrocinadors. Per la seva implicació emocional, el seu suport econòmic i la ferma convicció de sumar-se a una iniciativa cultural com aquesta, el rrrrecfestival. Enguany és la segona edició, amb nou format i noves propostes. Desitgem que el gaudiu com si fos vostre.