Per la  Festa Major d’Igualada 2012, la Bastida en col·laboració amb la Coll@nada, van oferir tallers d’audiovisuals on grans i petits van experimentar amb les aquerel·les líquides al Casal La Teixidora fent paisatges sonors i dibuixant amb la llum d’un projector de transparències ofert per la Maria Santfores.

Per la nit els assistents a les barraques van ballar amb re-alimentació (feedback) davant d’una pantalla gegant.
La re-alimentació, per explicar-ho de manera fàcil, fa que una senyal que captem amb una càmera de vídeo l’enviem a una senyal de sortida i aquesta torna a entrar generant així l’efecte de re-alimentació.

Si us interessa saber més coses sobre la re-alimentació en vídeo us deixem el treball del col·lectiu Telenoika i altres fonts de consulta: wikipediaoptical feedback


Telenoika Feedback Experience