El proper divendres 15 de febrer se celebrarà un concert a l’espai de la Bastida, al Rec d’Igualada. Hi tocaran CATAPLÀUSIA i GHANDI RULES OK, dues bandes de la comarca que formen part del catàleg de la discogràfica igualadina Repetidor Disc, que hi presentaran els seus discos més recents. També hi participaran HOWLIN BLACK MASK vs KARMIK, amb una dj battle que promet.

El Subterrani, entrevista a Josep Martí [Pasto] de Cataplàusia

Gràcies pel vostre article Subterrani!

Aquesta nit de música començarà a les 23h i se celebrarà en l’espai que l’associació la Bastida té a la zona del Rec d’Igualada. Serà la primera vegada que se celebra un concert en aquest espai tancat, seu de l’associació. La Bastida, que lluita i treballa pel Rec i des del Rec, vol afegir-se així de manera activa i periòdica a l’oferta estable i creixent de música en directe que hi ha avui a la ciutat d’Igualada.

Les entrades tindran un preu de 3€ i es podran adquirir anticipadament en aquests establiments d’Igualada: bar HOT BLUES i POSA’L DISC. També la mateix nit del concert a taquilla.

CATAPLÀUSIA, la banda del músic de Capellades Josep ‘Pasto’ Martí, presentarà el seu primer disc, una combinació explosiva de rock especial i inclassificable, potentíssim, un tal com raja que sorprendrà tothom que encara no els hagi vist en directe.

Igualment inclassificable i excitant és la música dels igualadins GHANDI RULES OK, que després de tocar al Primavera Club ara fa unes setmanes, passaran per l’espai de la Bastida a presentar-hi ‘Borda, Va, Borda’, el seu treball més recent. No us perdeu el seu directe, gairebé un contínuum capaç d’enllaçar les píndoles incisives i contagioses que ofereix el disc.

Aquí us deixem el cartell:


 

Podeu veure la ubicació de la Bastida unt B]:


Mostra un mapa més gran