Us presentem la propera nit musical a La Bastida!
Serà el pròxim divendres 19 d’abril a partir de les 23h de la nit.

I aquesta vegada, amb dues bandes novells, properes i molt prometedores.
El trio PACOSAN provinents del Garraf,  i els anoiencs PRIBIZ, que obriran el concert.
I per acabar la nit, l’estrena dels dj’s ‘bastiderus’ M&M dj’s.


PacoSan
és un experiment musical que situaríem en una tangent. Concretament a la del punt que separa l’eclecticisme de la seva primera referència discogràfica, l’ep ‘Combustione’ publicat aquest 2013 per l’interessant segell Jacquard Recs., dirigit per Lluís Rueda, escuder habitual del Petit de Cal Eril.
Aquest power trio especialment impactant en directe separa en dues les seves grans influències, que beuen principalment de la psicodèlia i on trobem pinzellades de l’escena hardcore. Precisament d’aquesta escena es nodreixen de l’estètica DIY que envolta la banda i que també caracteritza el segell que els empara.
PacoSan vénen del Garraf i són David Paco (El Petit de Cal Eril), Perico Massana (The Lions Constellation, Ly) i Sergi Marcet (Shorebreak). Tenen una devoció pel so vintage i la producció musical casolana. En el seu primer EP predominen els ritmes àrids, hipnòtics i de vegades contundents. Deixeu-vos seduir per la seva màgia.

Pribiz va nèixer dels germans Anderson i Alan Pribizchuk, nascuts al Paraguai, que viuen a Catalunya des de fa uns 8 anys, i amb el temps se’ls hi van afegir la Marta Blasco i en Pau Codina, tots dos catalans.
Fan Folk-Pop-Indie de molta qualitat, on busquen l’harmonia de les 4 veus barrejades amb múltiples instruments com la guitarra acústica,l’harmònica,  l’ukulele, el baix, el piano, el clarinet, la flauta travessera, bateria i percussió. Ja han editat una maqueta gravada a l’agost de 2012 amb el nom de ‘Be Mine’.

image

Podeu veure l’ubicació de La Bastida (punt B):


Mostra un mapa més gran