improjam

Aquest dissabte 25 de maig a les 19:30h, es realitzarà la primera Impro Jam a la Bastida.

IMPRO JAM és un espai de comunicació i d’intercanvi d’experiències a través de la improvisació amb el moviment, la música en directe i qualsevol altre disciplina artística.

Durant la sessió, s’aniran donant pautes i diferents punts de partida per poder treballar d’una manera més conscient. Un cop comenci la Impro Jam es va generant una energia col·lectiva que fa que els cossos es comuniquin, juguin a moure’s i a ser moguts. Cada exercici implica una sèrie de decisions intantànies. Els propis moviments són estimulats pels moviments dels altres, accions i reaccions inesperades.
És la base del diàleg del cos.

No necessites ser ballarí, ni tan sols cal que hagis ballat mai per introduïr-te en una Impro Jam, només has de voler gaudir de la sensació de llibertat per experimentar amb el que ja tens.
Mira, observa, fes, sent, frueix sense cap prejudici!
Ningú et pot dir que ho fas bé o no. L’energia, les emocions i les sensacions són universals i la manera de transmetre-les són de cadascú, per tant, simplement escolta’t i deixa’t portar.

Aquesta Impro Jam va dirigida a totes aquelles persones que tingueu algun tipus d’inquietud artística o personal i, si només tens curiositat per veure-ho, fes-ho, vine a mirar i si t’animes entra-hi, seràs benvingut i benvinguda! Comparteix a la teva manera aquesta trobada.

Vine! Experimenta lliures emocions en l’espai!
Dansa, música en directe, pintura, fotografia, gent… combina l’art amb les experiències de la vida!