Aquest proper 14 de juny arriba a laBastida la festa de presentació de la vuitena edició del The Lemon Day, organitzada per l’Associació d’Amics del Rock’n’Roll i Una Mica de Pop de Capellades. Dos concerts i una sessió de Dj’s són la proposta de menú per aquest divendres.

El què abans era el duet TomiJerry és ara el trio Dos Piedras. Tomás Zaragoza, “Tommy” ha mantingut el projecte musical inicial i ve acompanyat per Gerard Vich, “Ger” i Josep Martí,“Pasto”. Els tres conformen la banda com a guitarra, bateria i baix, respectivament. Tres músics de Capellades amb un so contundent, elèctric, al més pur estil d’Earthless o Viaje a 800. La seva proposta serà l’encarregada d’obrir foc la nit d’aquesta prèvia: «una autèntica crida als excessos dels 70».

«Ja no em pots parar». A partir d’aquesta idea seminal va néixer l’any 2004 el projecte Susan’s Red Nipples, banda composta per quatre músics de Cornellà de Llobregat que aniria prenent forma fins que l’any 2009 es van endur el primer premi en el festival Emergenza. Conformen el grup Miquel Álvarez, fundador del quartet, guitarra i compositor principal, al qual se li va sumar en el seu moment el baixista Bernat Miret, el bateria Carlos Miguélez i el guitarra Sergio Ruiz. L’any 2011 van treure el seu primer EP, Skeptikal Year, una proposta autogestionada que segueix la línia d’aquell «Can’t stop me now» dels The Libertines, liderada per Pete Doherty.

Clouran la festa Oriol Farran i Carles Pons o el què és el mateix, BNN&CLYD (Bonnie & Clyde), l’equip de Dj’s de Capellades encarregat de tancar la nit amb temes de Youth Lagoon, Foxygen, Dale Earnhardt Jr. Jr i altres. Farem uns «dancings».

PRESENTACIO IGUALADA v3 web

 

Podeu veure l’ubicació de La Bastida (punt B):


Mostra un mapa més gran