Sumant-se a l’esdeveniment que l’Ajuntament d’Igualada oferirà aquest proper divendres dia 21, laBastida del Rec ha proposat una doble sessió a la fresca en la que l’Esguard de la Nit, inclòs en el programa dels Racons Musicals i seguidament, Anton Barbeau en solitari inauguraran a partir de les 22:00h., les actuacions musicals d’aquest estiu al pati de laBastida.

cartell_mussol

 

Conformen l’Esguard de la Nit l’Alfons Sort -veu i guitarra-, l’Íngrid Solé -veu- i l’Àngel Ollé -guitarra-. Els inicis del grup els trobem a la tardor de l’any 2009, durant una estada a la Vall de Lord, on els tres components de la formació es van conèixer i començaren a compartir les primeres creacions. Les seves composicions, centrades en les harmonies de les dues cordes i una poesia deutora del gènere bucòlic en les lletres busquen construir un entorn proper entre el grup i l’oient, seguint un estil particular que mescla el tradicional registre cortesà medieval i la cançó d’autor més intimista.

esguard

Anton Barbeau és un cantautor i compositor multi-instrumental que segueix l’estela del pop i la psicodèlia dels seixanta. Nascut a Sacramento, Califòrnia, la seva aparició en el panorama musical s’inicia al final de la dècada dels vuitanta i la seva carrera, amb una vintena de projectes a l’esquena té com a darrera publicació el treball Three minute tease (2011), un disc on Barbeau s’acompanya d’Andy Metcalfe and Morris Windsor, membres dels The Soft Boys. “Love is onion” és un dels exemples del què pot ser l’estil psicodèlic que desprèn, tant en la composició musical com en les lletres.

anton_eng_hat

El discurs bucòlic de l’Esguard de la Nit i el surrealisme de Barbeau són dues formes d’apropar-se a les foscors i clarors de la nit, observant-la des d’un enfoc particular, contemplatiu, com la mirada amatent del mussol.

Dues propostes que laBastida ofereix de forma gratuïta durant una nit on Igualada mostrarà alguns dels seus racons més íntims.

Si voleu descarregar la programació dels racons musicals, cliqueu aquí.

 

Podeu veure l’ubicació de La Bastida (punt B):


Mostra un mapa més gran