L’Àngel, el bateria i veu de Da Souza, vestia una samarreta de Furguson, que es movia a ritme dels cops que anava fotent amb les baquetes ben aferrades entre les mans. La imatge és de fa unes setmanes en un concert dels mallorquins, i sembla un bon auguri per la nit esclatant que es preveu a laBastida el proper dissabte 12 d’abril.
Sembla un cartell ideal que combina la jove veterania de Furguson i l’empenta exultant dels de Mallorca, una nit de guitarres i venes del coll que s’inflen, de nou al Rec igualadí.

Furguson ja fa dies que trepitgen escenaris. Els de Gurb ja han passejat els seus dos discos per tot arreu i ja és coneguda la força que transmeten els seus directes. The leap year, el seu últim treball, ja té més d’un any i potser tindrem ocasió d’escoltar les cançons que el succeiran.
Els mallorquins Da Souza transmeten una alegria especial. La força ascendent d’un grup que diu moltes coses i molt interessants de manera directa. Flors i violència, el seu primer disc, amb quatre cançons que vénen de la primera maqueta que van fer, i set més de noves, és la seva targeta de presentació, mitja hora escassa de força primitiva i poètica a parts iguals.

L’espai de laBastida ofereix la seva segona nit de música de la temporada, que es preveu excitant i farcida de propostes interessants. Serà aquest proper dissabte 12 d’abril a partir de les 23h. Us hi esperem!

dasou_furg