Aquesta 3a. edició del RECREA’T ens ha deixat un record molt especial.

Tant el taller de sushi de l’Ángel Rica amb tots els seus participants, com els artistes que vàreu mostrar la vostra obra i la perfomance de la Joana Sardà amb Publio Delgado creant universos sonors, han fet que des de laBastida ho valorem com una molt bona experiència i esperem que també ho hagi estat per tots els que sempre veniu i els qui ho fèieu per primera vegada.

Us donem les gràcies per col·laborar amb laBastida, així, entre tots i totes fem possible un espai més a la nostra ciutat i al barri del Rec, on l’art, la cultura i les relacions socials puguin enriquir-se una mica més en cada edició del RECREA’T.

Us deixem unes fotografies precioses que ens han fet arribar el David i la Sara Ivorra.

Moltíssimes gràcies David i Sara, són genials!!

 

Aquest mateix diumenge de RECREA’T, a la tarda vam poder gaudir amb el concert de la Big Band de l’escola Akord’s. Tots els músics van suar d’allò més per tal d’oferir-nos un bon espectacle. Agraïm molt la seva participació i esperem tenir el plaer d’escoltar-los a laBastida moltes vegades.

Moltes gràcies a tots als qui vau fer possible una vegada més el RECREA’T !


    M'agradaria participar al RECREA'T

    El teu nom (obligatori)

    El teu email (obligatori)

    Explica'ns breument que fas

    Envia'ns una sola imatge en JPG o un PDF [opcional]