Després de descansar durant els mesos de gener i febrer, tornem amb moltes ganes i una edició molt especial que podreu gaudir durant dos dies!!
Tenim el plaer d’oferir-vos un cartell ple d’activitats per a tots els públics!
El dissabte 28 de febrer farem dos tallers als quals us podeu apuntar de forma gratuïta, les inscripcions ja estan obertes, no espereu massa!!
El Rado Popa (Nino) cuiner creatiu amb avalada experiència i bon rotllo, proposa que us apunteu a venir a aquest taller de cuina d’aprofitament i que porteu 4 ingredients que tingueu per casa vostra per aprendre a fer plats creatius i bons. El taller es durà a terme el dissabte 28, de 11 a 14h. Escriu un mail a recreat@labastida.cat i t’en donem més detalls.
El segon taller de dissabte porta per títol: Creativitat i memòria, per poder adquirir  habilitats en la gestió i assimilació d’informació. Es farà també a laBastida de 17 a 18’30h. Apunteu-vos a recreat@labastida.cat
Al vespre, a les 20:30h. podeu venir a veure l’obra de teatre:
Diàlegs de Dalt i de Baix
Aquesta va ser guardonada amb el premi de teatre Ciutat de Sagunt 2011.
a càrrec d’Oracles Teatre.
Direcció i dramatúrgia Orland Verdú.
Aquí podeu veure el dossier de l’obra

DIÀLEGS DE DALT I DE BAIX d’Orland Verdú video by Júlia R.Aymar from Júlia R.Aymar on Vimeo.

Tot seguit, acabarem aquest primer dia de RECREA’T amb DJ.DuBitatiu.

 

  Cartell
El diumenge 1 de març de 10 a 14h.com cada primer diumenge de mes, arrenca el primer RECREA’T del 2015 amb:
Ángel Rica – Artista multidisciplinar
Oriol Vives – Art Brut
Sara Ivorra – Joieria artística
Ferran Cerdans – Llibres artesans
Joana Sardà – Il·lustració
Emili Salgado – Fotografia
MAIG (Makers Igualada) – 3D
Mocata T-Shirts – Serigrafia
Mireia Sistaré – Gats Igualada
Alícia Villavecchia – Tofolades

 

I ja per acabar aquest segon dia de RECREA’T, a les 19h., us presentem un espectacle que no us deixarà indiferents. En Gerard Vilardaga i Primo Gabbiano, dos artistes vinculats al col·lectiu artístic del Konvent.0 que ens venen a presentar POLINÈSIA, un espectacle on combinen música, poesia i performance, que ens fa especial il·lusió que hagin triat laBastida per mostrar el seu treball. Us deixem un tast:

POLINÈSIA Gerard Vilardaga i Primo Gabbiano from Antonio Clavijo Victori on Vimeo.

 

QUÈ ÉS LA TAQUILLA INVERSA?
Normalment l’entrada a un espectacle, es paga al entrar i el preu ens el donen fixat, aquesta vegada però, seran els espectadors/es els que posaran preu a l’espectacle.
Cada persona, després de veure l’obra pagarà per la mateixa, el que creu que val, donem així la responsabilitat, la llibertat i el judici a cada espectador/a que decidirà lliurement quin preu ha de pagar.
Des de laBastida, ho veiem una forma pedagògica i lliure de confiar en el bon criteri dels espectadors/es i confiem en que l’experiment ens enriquirà a tots/es.
Aquesta fórmula de finançament dels espectacles, ens exigeix gran responsabilitat a tots plegats, ja que les companyies confien totalment en cada persona que vingui a gaudir de l’espectacle. Cada companyia rebrà íntegrament el que les persones que hagin vingut a gaudir de l’espectacle depositin a les bústies de taquilla inversa, que es posaran al abast de cada espectador/a a l’acabar cada sessió.

 

 ____________________________
Vols portar tota la programació d’aquest RECREA’T a la teva butxaca? T’ho deixem a les teves mans … 🙂
FLYERS_RECREAT