La Bastida reprèn la seva activitat de música en directe el proper divendres 6 de març amb dues propostes molt potents i atractives. AURORA i ALADO SINCERA són projectes que arribaran a l’espai que l’associació té en el Rec igualadí en moments destacables i excitants de les seves trajectòries respectives.
Els igualadins ALADO SINCERA han publicat fa uns mesos el seu cinquè disc i Igualada és un dels punts en el mapa de la seva gira actual. La carretera no els ha fet mai mandra; i el 6 de març ja hauran tocat a Astúries, Galicia, Euskadi i Madrid. No us els perdeu, que la potència de les cançons de ‘La misma figuración’ (Repetidor, 2014), un disc destacat en moltes de les llistes del millor de per aquí publicat el 2014, s’ho val. Més potents i directes que mai, vindran rodats i amb ganes de fer-ho passar bé als de casa.
Els AURORA també vindran de lluny. Són de Granada i també estan presentant disc en una gira que els té tocant arreu de la península. Aquest és el projecte dels germans Javier i Julio Bolívar i de Carlos Marqués, un trio que ens presentarà el seu segon disc, ‘Sílice’ (Charco, 2015), que sona de meravella; pop amb tocs de psicodèlia i amb cert gust pels detalls, que converteixen cada cançó del disc en una perla lluent i delicada.
La Bastida celebra la coincidència d’aquestes dues gires i ofereix la possibilitat de veure aquestes propostes en directe en la primera nit de música bastidaire d’aquest 2015. Serà el proper divendres 6 de març a les 23h de la nit i per només 6 euros.
No us la perdeu!

 

Cartell x web