Seran uns dies en què el barri del Rec estarà envaït per les botigues efímeres i els milers de compradors afamats de gangues. Enmig d’aquesta voràgine, laBastida bategarà a un altre ritme.
De dijous 2 a dissabte 4 obrirem el nostre espai a tothom que vulgui passar-hi una estona, fer-hi un beure o menjar-hi alguna delicatessen.

flyer

Dissabte tindrem obert al matí amb una nova edició del Recrea’t i a les 22:30 h podreu gaudir d’un concert ben especial. Ens visitarà l’artista japonesa Unii. El seu projecte experimental aterra al barri del Rec i l’experiència promet. La seva veu delicada sobresurt entre un mar de textures electròniques creant ambients sovint plàcids, però també a estones menys amables i angoixants. L’experiència serà completa gràcies al suport visual d’output_Video. No us ho perdeu.

Unii

Fotos Cinta Travesset i Marc Vila