El sisè rrrrec Festival ja té data i cartell. El proper 17 de setembre se celebrarà una nova edició d’aquest festival que marca la fi de l’estiu a Igualada pel que fa a la música en directe a l’aire lliure; tot un clàssic, ja. El cartell, com ja és habitual, proposa varietat d’estils musicals, cinc concerts en horari de tarda-nit que són el punt culminant d’una jornada sencera en que laBastida continua reivindicant i reclamant el barri del Rec com a espai viu i de cultura.

Toboggan Tones són els representants igualadins d’enguany. Estrenen el seu primer disc, carregat de groove i bones melodies. Tan joves com els igualadins són The Crab Apples, que vénen del Vallès. Són un grup de pop, però el rock les acompanya. Baywaves són de Madrid i han passejat el seu rock psicodèlic per tot arreu. Si us agraden Tame Impala…

I de Ses Illes vindran Jansky per fer-nos ballar amb la seva barreja d’electrònica i poesia. Sí, electrònica i poesia, així, tal com sona.
Tancaran la festa Tversky, un duet que de ben segur ens soprendrà.

Com l’any passat, el festival se celebrarà a la seu de laBastida i, de nou, compartirà jornada amb el Recrea’t, l’espai social, artístic i d’intercanvi mensual de l’associació, que se celebrarà en horari matinal. En la jornada de tarda-nit, durant els concerts de música en directe, hi haurà food-trucks per a poder sopar.

Spot del Festival realitzat per Marc Farreras