Neix un nou moviment artístic a la ciutat d’Igualada: el Col·lectiu SubUnderground.

SubUnderground és un col·lectiu per a la recerca i la producció artística que dóna suport a creadors, amb l’objectiu de facilitar trobades d’artistes de diferents disciplines que vulguin mostrar i/o experimentar conjuntament mitjançant sessions laboratori que anomenen #LAB

Des de laBastida volem obrir les nostres portes i treballar conjuntament amb el Col·lectiu Subunderground, on mensualment oferiran els seus LAB’s.

cartell_soca_regalim

 

SUBUNDERGROUND presenta:

El  #SUBLab01 tindrà lloc el 28 de gener a les 19h al local de laBastida.

Hi actuaran:

Soca (Arties)  ////  Música noise per alimentar l’ànima.

i

Regalim (Gurb) //// De quan el mateix Vatsyayanah va apoderar-se per uns instants de n’Edu Vila, a partir de llavors es va convertir en una ment pre-clara de la plana, aixó li donà una perspectiva infinita de la existencia humana i transmet desde llavors en forma de Regalim d’idees.


Coorganitzen: SubUnderground i laBastida

Entrada //// 5€ ////