Cartell-TwinFormula

TwinFormula és un duo on Jazz, Pop i Electrònica, s’entrellacen a través de la improvisació. La seva música passeja per melodies líriques, escenaris sonors íntims, loops enganxosos…
Twin Formula són Dani Comas (guitarra i electrònica) i Ildefons Alonso (bateria i electrònica). La col·laboració entre aquests dos músics fa més de deu anys que dura. Des que es van conèixer el 2005 a Barcelona han participat en infinitat de projectes (#AngelinaielsModerns#MetrinovaEl petit de cal eril, entre altres) és, però, la primera vegada que decideixen pujar a l‘escenari sols i regalar-nos una col·lecció de peces sonores per escoltar, per ballar i per emocionar-se.

Us esperem doncs en una nova i prometedora edició de El Vermutillo el proper 29 d’octubre de 2017 a les 12h a laBastida, Igualada.