event_facebook

Per acabar l’any ben bonic, volem fer-ho d’una forma especial. L’últim Vermutillo de l’any comptarà amb l’actuació musical de Cristina Blasco & Pat Sol i Alexis Espinar (percusió) amb una proposta innovadora de música inclusiva amb llengua de signes.

Com a notícia d’última hora us comuniquem que la cervesera artesana de proximitat La Lenta estarà una altra vegada a Vermutillo distribuïnt la seva nova cervesa, la BANDAR-LOG! que ja tenim moltes ganes de tastar!

Però això no és tot, també hem volgut convidar amics artistes que fan els seus productes amb amor i molt bona feina artesana. Comptarem amb la presència de Circense (joies d’autor), Pit d’agulla (una nova marca de joies modernes de metacrilat: https://www.instagram.com/pitdagulla), El 4º de los ratones (creacions fetes amb reciclatge de roba) i MiNenaMorena (bolsos i creacions d’autor molt versàtils: Sandra Jiménez).
Així, podrem gaudir del contacte directe i de les seves boniques creacions.

Bé, doncs ja ho sabeu, tothom està convidat al Vermutillo especial Nadal 2017. Per gaudir del vermut, la bona companyia, l’artesania bonica, la música i passar una bona estona tots plegats a laBastida.

Us hi esperem!

Ens agrada molt aquest projecte de música inclusiva, us deiem una mica més d’informació per als qui vulgueu saber-ne més o tastar ja una miqueta de la seva música.

Més info