El proper diumenge 11 de març de 2018 tornem amb ElVermutillo LaBastida!! Aquesta vegada ens acompanyarà un directe que tenim moltes ganes de veure i de compartir amb vosaltres!

Agost és un trio barceloní unit per la passió pels pedals d’efectes, els instruments vintage i el soroll. El seu so és una barreja de guitarres que beuen del shoegaze, sintetitzadors que hipnotitzen i veus reverberades.
L’any 2017 van presentar el seu primer EP a diferents sales de Catalunya com l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, a plataformes com Balcony TV Barcelona i en formats més íntims com el Sofar Sounds Barcelona.
Després de guanyar els premis Fàbrica Embassa’t i Movistar Artsy arriben amb el seu primer disc. Deu temes que parlen del concepte de dualitat, una introspecció sobre la vida i la mort, la terra i l’univers, la llum i la foscor.

Ens veiem el diumenge 11 de març de 2018 inaugurant el primer Vermutillo del 2018 a La Bastida!

Com sempre tindrem, bones tapes, cervesa artesana de proximitat i bona companyia!

Us hi esperem! 🙂🍸

Imatges Emilio Adarve