Molt contents d’anunciar aquest doble concert per al proper divendres 9 de març de 2018: Heather + Estruç

Els quatre barcelonins i l’escocesa que dona nom al grup, Heather, porten només tres anys fent cançons i pujant als escenaris plegats, però aquest temps ha estat marcat per un treball i esforç constants que els ha situat en un lloc de referència de l’underground de la ciutat comtal. Són amants del pop anglès dels 80 i del punk, cosa que queda clara en els seus treballs fins al moment, l’EP “Inside” (Famèlic, 2015) i el seu únic LP “Union” (Famèlic, 2017), ritmes que recorden a Joy Division, melodies que t’acosten a The Smiths i el post punk més actual de Protomartyr, però sempre amb identitat pròpia.

heather_estruç_igualadaEstr, (de vestrús, tossut) és un trio de rock format el 2015 per l’Ota Quílez a la guitarra i a la veu, en Joel Santaeulària al baix i en Marià Codina a la bateria. Sobre el seu estil s’ha dit que el grup fluctua entre el pop sorollós i el post-hardcore trencat, amb instrumentacions hipnòtiques, de vegades cacofòniques, contrastades per la veu càlida i dolça de l’Ota.

Han tocat a llocs com el Salt Mortal, la [2] d’Apolo, la Casa Gran (Sala Apolo) i el Pumarejo (El Pumarejo de Barcelona). Fins avui han publicat els treballs “Peça fugaç” (2018 — Indian Runners, El Mamut Traçut, Estruç), “DEMO K7 EP ’16” (2016 — Estruç) i apareixen al recopilatori “Monotemas” (2017 — La Nada Colectiva, Shookdown Underzine).

Gran nit de pop fosc la que ens espera a La Bastida el proper 9 de març de 2018.

Imatges de Emilio Adarve