Pacosan han tornat als escenaris i tornen també a Igualada!
Ho faran el proper 5 de maig de 2018 a les 23:30h amb una entrada de 5€ íntegrament per a ells.

Després d’irrompre fa ara gairebé cinc anys i estrenar-se en format LP l’any 2015 amb My High (Bankrobber, 2015) el trio integrat per David Paco, J. Massana i Sergi Marcet signa el seu retorn als escenaris amb un treball de sonoritats més electròniques amb el qual redefineixen parcialment el seu so sense renunciar a la seva pròpia essència, marcada per la fusió de sons psicodèlics i dream pop que caracteritza les seves cançons.

La banda del Garraf torna amb Sour Mood (Ondas del Espacio – La Nada Colectiva), una proposta més madura i definida, gra- vada als estudis GDM de Vilanova per Robert Martínez i Giuliano Gius Cobelli -responsable al seu torn de les mescles al costat de la pròpia banda a Taak Studio-, amb aportacions a l’enregistrament i producció de veus per part d’en Ken Stringfellow (The Posies)

En el nou treball de Pacosan torna a participar Joan Celorio a les guitarres i els arranjaments, qui a més els acompanya en els directes. James Coppolaro de Mix66 ha estat l’encarregat del mastering. A Sour Mood trobem un major treball d’estructures i edició, presentant una producció més directa, amb idees concises i desenvolupades; sense obviar el llegat psicodèlic dels seus primers treballs.

Pacosan arriben a Sour Mood amb varis EP’s publicats prèviament, més enllà de My High, i després d’haver passat pels principals festivals del país, com el Primavera SoundVida Festival o el FIB Benicàssim Festival, tocant també en sales amb noms com Silver Apples o Holy Fuck.

I després en acabar el concert, tindrem a Ann Fúria (David Dàmaso) amb una sessió de música electrònica …

cartell_pacosan