Estem mooolt contents d’anunciar-vos que l’Aida Oset i en Guillem Llotje Rabada, els Nuu, vindran a tocar al ElVermutillo LaBastida el proper 10 de juny de 2018!!
Reserveu-vos la data!! 🙂

cartell_nuu

Nuu, és un duet barceloní de pop electrònic, ambient i indietrònica que uneix els artistes Aida Oset i Guillem Llotje Rabada. Plegats composen i produeixen la seva música, malenconiosa i emocional, creant vincles amb altres disciplines com el vídeo o la dansa.
En dos anys han autoeditat el seu EP debut de nom homònim nuu -situat entre els millors EP’s de l’any segons la revista Mondo Sonoro-, i el single NO PLACE (Cydonia Records), estrenat al programa Siglo XXI de Radio 3 i acompanyat d’una videocreació realitzada per Estudi Carmel que ha estat
inclosa a la llista dels millors clips nacionals segons Rockdelux.
El seu àlbum de debut GLOOM es publica a través de Cydonia Records, es va estrenar a Siglo XXI de Radio 3 el 31 de gener del 2017 i la presentació del disc en directe va ser a la Sala Hiroshima (març 2017). A partir de llavors, GLOOM s’ha presentat a l’Auditori de La Pedrera de Barcelona dins el cicle ArtLab i per tot el territori català.