Aquest dissabte 7 de juliol a les 23h tenim un doble concert a laBastida que tancarà la temporada de concerts fins al setembre.
Tocaran els Vetviolet en comptes de La Plata i els The Brotherhood of the Woodsmen, tal i com estava previst.
Us esperem aquest dissabte a laBastida per celebrar-ho.

Cartell Vetviolet

 

Vetviolet, neix de la necessitat de materialitzar les composicions en solitari de Brian Silva —conegut per ser membre de The Zephyr Bones— i crear un grup amb elles. Un projecte personal liderat per Silva i compartit amb amics músics que està influenciat pel pop dels 60 i per artistes com Todd Rundgren i que explora un explosiu i colorit pop psicodèlic.

VETVIOLET

 

The Brotherhood of the Woodsmen‘ és un power-duo de Rubió format per Marc Gons (veu i guitarra) i Albert Pons (bateria). Els agrada definir el seu estil com a 70s-grunge ja que tenen unes influències clares de l’escena grunge (Melvins, Nirvana, Soundgarden, Mudhoney) però també dels 70 (The Doors, Black Sabbath). El 7 de juliol presentaran el seu primer disc ‘Back From the Cave’. Un disc conceptual que conté l’essència i l’energia del directe i que parla de la història d’un individu que deixa enrera la seva vida per anar a viure a una cova i redescobrir-se i alliberar-se del seu passat.

_DSF7286