capcelera_face

Ja en plena tardor, estem molt contents d’anunciar-vos que Esperit, actuarà el proper diumenge 21 d’octubre de 2018 al Vermutillo de laBastida a partir de les 12h.

Després de voltar mig món amb infinitat d’aventures musicals, però sobretot amb Les Aus, ara Mau Boada (Sant Celoni, 1981) presenta el seu projecte més personal, Esperit Un home-orquestra que ens fa viatjar amb cançons de bressol al·lucinògenes, folk ‘tripós’, sons tel·lúrics, sorolls i escapades al circ. Malgrat la seva joventut, Mau Boada ja ha deixat la seva empremta en més d’una vintena de discos. Es fa present en el undergound de Nova York amb la mateixa naturalitat que a Sant Celoni o l’Heliogàbal, o com quan girava per Europa en una companyia de circ. Els seus concerts són sempre imprevisibles i transiten per camins inesperats, portant el públic al límit de la hipnosi. Un multiinstrumentista il·luminat i somrient. Una música que neix lliure i flueix lliure.

Us hi esperem!