Des de Cerdanyola del Vallès ens visiten Opatov i Nois.

 Si alguna cosa tenen Opatov és capacitat per sorprendre. Són d’aquest tipus de gent que es creix davant les grans ocasions i són capaços de deixar bocabadats al personal. Facturen rock psicodèlic modern, però beuen dels clàssics. Inclouen també passatges més garatgers i festius, sempre deixant lloc a la foscor i el kraut en altes dosis. Les guitarres van per davant. Després ve la resta, que ho aguanta tot. Una excel·lent base rítmica permet a Carlos i Dani (els dos guitarres) anar-se’n de viatge per acabar retrobant sempre d’una manera precís amb Juan (bateria) i Peris (baix, trompeta). Menció especial mereixen les veus, encarregades de donar la melodia a les composicions d’aquest quartet.

 Us esperem el dissabte 27 d’octubre a les 22:30h a laBastida amb aquest doble concert de Nois i Opatov.

Escolta tot el disc ‘Botánica oculta’ d’Opatov

Cartell Opatov