SDH (SDH – Semiotics Department Of Heteronyms) és el nou projecte de dues figures clau de l’escena synth-wave / industrial de Barcelona. Andrea P. Latorre i Sergi Algiz, fundadors del segell Conjunto Vacío i també del grup experimental post-punk Wind Atlas, presenten un nou projecte més orientat a la música pop. SDH és el canvi, l’alteració, la distorsió i la metamorfosi. Les seves cançons synth-pop, empapades de EBM i de techno, són misterioses, obtuses i suggeridores.
El projecte sembla girar al voltant de la idea de ficció. Quin és el llenguatge de les personalitats fingides? Què és la ficció? Un individu és un i un altre, és líquid. És físic. Encarnar a algú ho fa de manera corporal: fer-lo carn. Concebre: tot és real: la realitat no existeix. Com es materialitza una ficció?
Amb només dues cançons publicades, ja han donat suport a artistes com Marie Davidson i Merchandise i van actuar al festival suec Kalabalik På Tyrolen, un dels festivals de referència de l’escena darkwave.
Amb ells també tindrem a FATAMORGANA i tal com ells defineixen el seu projecte, Fatamorgana és un fenomen d’il·lusió òptica que apareix a l’horitzó o al desert. Creada per la reflexió total de la llum en travessar capes d’aire calent de diferent densitat provoca la percepció de la imatge invertida.
La nit promet molt!!
SDH – Semiotics Department Of Heteronyms FATAMORGANA

SDH-BASTIDA