cap_facebook

Estem molt contents de reprendre l’activitat musical a laBastida, i encara més si es tracta d’anunciar que les encarregades seran aquestes tres noies: la Clara, la Montse i la Núria anomenades Rombo!

Rombo és un grup de música i un grup d’amigues format per la Clara, la Montse i la Núria. La banda va néixer accidentalment en un sopar l’estiu del 2012. De seguida van començar a sortir les primeres cançons, que van publicar al febrer del 2015 en un disc homònim, produït per David Rodríguez (La Estrella de David, La Bien Querida, Beef…). Durant aquest temps, Rombo ha tocat en festivals de música independent com el Festigàbal, el Primavera als Barris —en el marc del Primavera Sound—, el festival Vallsonora o el Maldaltura. Ara torna amb el seu segon disc Clara Montse Núria, amb més cançons de pop lluminós.
Rombo són la Clara Molins (guitarra i veu), Montse Martín (baix i veus) i Núria Curran (teclats i veus).

Us esperem el proper 14 de setembre de 2019.
Obrirem portes a les 19h!
El concert començarà a les 19:30h
🙂

Més info aquí:

Rombo