Nova edició de El Vermutillo de laBastida, aquest proper diumenge 24 de novembre de 2019. Us esperem amb el directe de Red Rombo, projecte de l’ex-contrabaixista de Muchachito Bombo Infierno.

Red rombo és un proyecte musical dirigit per Gerard Mases, més conegut com ”LERE”. [Lere Contrabajo]

Després d’anys acompanyant i col.laborant amb artistes nacionals, (Muchachito Bombo Infierno, G5, Flamingo Tours, …) arriba el moment de reivindicar-se com a compositor. Ho farà en dues bandes: Red rombo i Flamingo Tours.

Red Rombo es començà a gestar a Màlaga, ciutat on va conèixer a Maria Esteban Moreno, cantant d’escola jazzística que s’encarregarà de possar veu a les seves composicions.
Cal remarcar la figura del guitarrista i productor Mario Cobo (The Nu Niles, Los Mambo Jambo, Loquillo, etc..), doncs la seva plena implicació en la producció dels treballs d’estudi de la banda, els ha ajudat a definir un so fresc i característic.
A finals de 2015 editen un EP de presentació (il.lustracions d’en Sergio Mora) amb el que realitzen multitud de concerts de petit format per tota la geografia espanyola.
Al 2017 edita el seu primer LP, que porta per títol: “Push and Play”, Mitjançant una campanya de crowfunding.
Destaca el seu primer single en Castellà, “todo me marea menos vos”. Un tema cantat a mitges pel propi Lere i el seu gran amic i actor Canco Rodríguez
El 2018 es un any Important per a la carrera d’en “Lere”, ja que dins el context d’una gira d’AIE “Artistes en ruta” per tot l’estat, serà ell mateix qui asumirà per primer cop el paper de cantan en els directes de la banda.
A principis de 2019 auto editen en format digital el seu últim treball “Los Condenados”, ja amb “Lere” a la veu i a la producció.

Durant aquest any començarà a disenyar el seu nou espectacle juntament a “little” Jordi, un harmonicista i contrabaixista de l’escena blues Catalana.
Es tracata de 2 MEN BAND, un format de directe inèdit composat per dos homes orquesta, on “Lere” defensa el seu repertori desde la guitarra, veu i bateria i l’acompanya “little” Jordi a l’harmonica i contrabaix.
TOT a la vegada!!!