Dissabte 25 Setembre de 2021
Portes 19h. Espectacle 20h
Entrada 10€
Aforament limitat. Reserves a:
labastidareserva@gmail.com

Continuem amb el Cicle IMPROVISATS, dansa i músiques imporvisades! En primer lloc us volem agraïr el vostre vot de confiança per haver-ho fet possible. Ens hem tirat a la piscina amb vosaltres i continuem nedant….!

En aquesta ocasió tindrem el plaer de rebre al duet format per la Constanza Brncic (dansa) i en Ramon Prats (bateria).
Constanza Brncic va estudiar dansa, teatre i música a Barcelona i a Nova York i es va llicenciar en Filosofia a la Universitat de Barcelona, on actualment realitza el doctorat en Filosofia Contemporània i Estudis Clàssics. És la fundadora i co-directora de l’Associació Cultural La Sospechosa, que proposa projectes pedagògics i d’aprenentatge col·lectiu a partir de la dansa, el teatre i les arts visuals. Treballa com a coreògrafa, directora escènica i intèrpret en diferents projectes i dissenya tallers educatius i d’inclusió social pel Teatre Tantarantana juntament amb el dramaturg Albert Tola.

Ramon Prats s’especialitza en combo, llenguatge musical i harmonia al Taller de Músics de Barcelona i (Escola Superior de Música de Catalunya) adquireix el títol superior de bateria jazz (2007) a l’ESMUC. Ha participat en grups com el Duo Duot (amb el saxofonista Albert Cirera), Sindicat Ornette i Agustí Fernández o els conjunts Free Art Ensemble i Projecte Uno. El 2014 va ser premiat com a músic de l’any, disc de l’any (perandora) i grup de l’any (Ramon Prats Quartet) per l’AMJM (Associació de Músics de Jazz i Música moderna de Catalunya).