Dissabte 18 de juny de 2022
Hi haurà servei de barra des de les 20h a preus populars.
Aforament limitat fins a completar-lo!

Aquesta és una proposta molt especial amb vuit músics damunt de l’escenari, música de qualitat i missatge punyent a ritme de hip hop. Aquesta combinació pot atreure públics de diferents àmbits, amb edats i referents diversos. Entre aquests, estem segurs que el públic jove pot gaudir-ho especialment. Que el públic jove baixi al barri del Rec a gaudir de propostes culturals és una cosa que ens fa especialment contents.

Directament de la factoria d’Extraño Weys arriba Rodrigo Laviña y su combo (SIL Records, 2021), un treball preciosista amb textures com la psicodèlia seixantera, l’homenatge al pop català ye-yé o la música brasilera. Un treball arriscat i innovador que porta el rap fet en català a escenaris i sonoritats mai abans trepitjades. Premiat com a millor disc de músiques urbanes segons la crítica de la revista Enderrock i alabat com una de les grans revelacions musicals el passat Mercat de Música Viva de Vic, presenten un directe únic liderat per un dels emcees de referència del país Rodrigo Laviña (ex At Versaris), i músics de renom vinguts del millor panorama jazzistic català com Irene Reig, Santi Careta, Alba Careta,  Elisabet Raspall o Marta Garrett entre d’altres.