Avui dia 15 de desembre de 2012, la Bastida ens hem sumat a la plataforma Igualada x Igualada, que aquest any, a més de la recollida d’aliments en diferents places i carrers de la ciutat, farà diverses activitats reivindicatives a la Plaça Pius XII per conscienciar sobre la gravetat de la situació que pateix Igualada i el nostre país en relació als desnonaments.
Membres de la Bastida, avui hi hem volgut participar mitjançant la transformació d’un cotxe en una llar. Partint de diferents idees per la transformació del cotxe, volem transmetre la importancia de poder tenir una llar, un refugi, un espai on viure d’una forma digne i així promoure la reflexió a l’entorn d’aquest tema i de la dura realitat que estem patint de forma directe o indirecte.
Us en deixem unes fotografies d’aquesta transformació que podreu veure fins el dissabte 22 de desembre.