Desde Nova Anglaterra, actual epicentre del nou folk nord-americà, MICAH BLUE SMALDONE i ASA IRONS emprenen la seva tercera gira europea conjunta, la qual només tindrà set úniques parades a l’estat espanyol.
Juntament amb Madrid, Zaragoza, València, Alacant, Barcelona i St.Feliu de Guíxols, estaran a La Bastida a Igualada per oferir-nos dos concerts de molta qualitat.

Serà el proper dilluns 8 d’abril, a partir de les 21h del vespre i per només 3€. No us ho perdeu!!!


Micah Blue Smaldone
(Immune Recordings, USA)
Des de la Blue House, quarter general de Big Blood. Portland-Maine (USA).
El nou LP de Micah Blue Smaldone ‘The Ring of the Rise’, suposa una segona albada després del seu disc del 2008 ‘The Red River’. Escrit i gravat en una remota cantonada del Nord de Maine, el disc inclou un munt de col·laboracions i explora sons recuperats dels primers setanta (com els primers discos de Neil Young o Richard i Linda Thompson), amb guitarres elèctriques i amplis de vàlvules casolans .
‘The Ring of the Rise’ és el tercer disc de Micah a Immune Recordings/Thrill Jockey, a més de ‘The Red River’ (2008) i un split LP amb els enormes Big Blood (2011). Ha gravat tres discos a North East Indie Records i va ser membre de la superbanda folk Fire on Fire (amb membres de Cerberus Shoal), amb qui va editar ‘The Orchard’ a Young God Records el 2008.


Asa Irons
(Turned Word Records, USA)
Asa Irons és una llegenda dels seus boscos natals i ha creat amb les seves mans un particular estil de ‘nova música folk’ propi de Nova Anglaterra. Va publicar un disc en solitari amb Important Records fa uns anys i tot just ha acabat el seu segon LP ‘Knife Gift Debt’, a editar a Turned Word Records.
Ha tocat al supergrup de folk Feathers i en les llegendes del stoner Witch amb J Mascis de Dinosaur Jr.
És protagonista del 7è capítol de l’excel·lent documental ‘Behind a Hill’.
http://www.youtube.com/watch?v=2TNo8BuYmeI

Cartell de l’Il·lustrador Xavier Mula

Cartell

 

Imatges del concert

 

Podeu veure l’ubicació de La Bastida (punt B):


Mostra un mapa més gran