En Paul Fuster és cantautor nascut als Estats Units però de família catalana, va créixer viatjant pels EEUU fins que al 1997 va visitar Cardona i va decidir quedar-s’hi una temporada, va ser llavors quan va crear els seus aclamats primers discs ’36 weeks’ (1998), ‘Battleship’ (1999) i ‘Happy nothing’ (2002).

Després va decidir tornar als EEUU i es va establir a Nova York on va seguir experimentant amb la música amb el ‘Proton-Proton’ i va començar a fabricar instruments i bicicletes amb material reciclat.

Al 2012 va decidir escriure un disc en català ‘Repte’ (2012), assumint el valor que tenia canviar d’idioma i ara ha decidit presentar-lo per tot Catalunya durant 60 dies fent una gira amb una de les seves bicicletes i una de les seves guitarres.

Per totes aquestes singularitats i sobretot pel gran talent compositiu, en Paul Fuster és un dels cantautors catalans més valorats i el pròxim diumenge 5 de maig a partir de les 19h de la tarda el tindrem presentant el seu disc a la Bastida.

Cartell Paul Fuster x web