Educar a un nen amb TEA és un esforç incessant, intens i perllongant en el temps, una carrera de fons, amb obstacles i nombroses etapes i relleus en el camí, amb una meta llunyana, però molt gratificant – una vida feliç i plena”, comenten els pares de l’Àlex al seu bloc nashalexsasha.com.

L’Àlex és un nen de 10 anys que en fa 4, li van diagnosticar el Trastorn de l’Espectre Autista (TEA). A partir d’aquell moment, la família s’ha dedicat a proporcionar-li una atenció especialitzada que li ha permès desenvolupar les seves capacitats i millorar notablement la seva qualitat de vida.
La majoria dels recursos terapèutics són privats i la família n’ha pogut assumir els costos fins ara. Però a causa de la crisi econòmica, els pares han perdut els seus respectius treballs i no tenen recursos econòmics suficients per poder pagar els tractaments necessaris.

Arran d’aquesta situació, la família ha creat un bloc nashalexsasha.com, on es pot conèixer en profunditat la màgica història de l’Àlex i la seva família per fer front a la malaltia. I han posat en marxa una sèrie de mecanismes per recaptar fons i que l’Àlex pugui seguir amb els seus tractaments terapèutics especialitzats.

Si mantenim els tractaments terapèutics especialitzats, això es traduirà en benefici del seu desenvolupament i qualitat de vida, permetent-li ser una persona adulta segurament amb límits, però autònoma i funcional. En canvi, si deixa de rebre el suport professional necessari en aquests anys crucials per al seu desenvolupament, condicionarà la seva vida immediata i futura a limitacions molt serioses”, comenten els pares.

Per això, el dissabte 1 de juny a les 19.00 de la tarda a laBastida tindrà lloc un festival musical benèfic organitzat per l’associació NashAlexSasha. Constarà de tot un seguit d’actuacions musicals, hi participaran una gran quantitat de voluntaris i voluntàries i hi haurà servei de bar, amb begudes i menjar a preu popular durant tota la nit.

L’entrada costarà 5€, amb l’obsequi del got de l’Àlex, i tota la recaptació que es faci durant la nit, tant amb la venda d’entrades com a la barra, anirà destinada a no aturar els tractaments que rep l’Àlex per la seva malaltia, i així, pugui seguir tenint una vida feliç i plena .


Horari d’actuacions

19:00 h. – CARLOS TORMO
20:00 h. – TOMÁS ARISTIMUÑO
21:00 h. – ELS CAPÍTOLS D’UNA HISTÒRIA
22:00 h. – Descans per sopar
23:00 h. – MÍNNIM
00:00 h. – DEPT. (format en acústic)
01:00 h. – PRIBIZ
02:00 h. – DJ’S

T’hi esperem!
Ajuda’ns a ajudar l’Àlex!

Imprimir

Podeu veure l’ubicació de La Bastida (punt B):


Mostra un mapa més gran