INFORMACIÓ DEL CURS
Eines i desenvolupament teatral

dimecres d’1/4 de 8 a 1/4 de 10h del vespre.
del 19 de febrer al 9 d’abril de 2014
lloc: laBastida, carrer Creueta 31
preu: 64 euros


Treball de sensibilització. Coneixement i tractament de les pròpies eines, potenciació dels sentits.
Consciència del moviment.
El joc teatral. Introducció i aprofundiment. Exercicis i material teòric.
Recerca i selecció de projectes. Material teòric i visual.
Desenvolupament de projectes.

Professora: Cecilia Segado

Cecilia Segado és diplomada en arts escèniques a l’escola La Casona i Llicenciada en actuació a l’Instituto Universitario Nacional del Arte de Buenos Aires. Ha participat en  diversos projectes teatrals i tallers de diferents formats al llarg d’una extensa trajectòria.

________________________

Per inscriure-us al curs heu d’efectuar el pagament de 64 euros al nostre compte bancari:
Banc de Sabadell 0081  0037  91  0001433247 – Associació La Bastida del Rec
amb el concepte: taller teatre
i seguidament enviar-nos un correu electrònic des del formulari que teniu més a baix indicant-nos que heu efectuat el pagament. Un cop fet aquest pas ens posarem en contacte amb vosaltres i finalitzarem el procés d’inscripció.

banner_teatreFORMULARI

  El teu nom (obligatori)

  La teva adreça electrònica (obligatori)

  Inscripció taller de teatre

  El teu missatge

   

  CONDICIONS

  Les inscripcions són a partir del dimarts 20 de gener i fins al 14 de febrer de 2014.
  Els menors d’edat han de portar obligatòriament l’autorització signada pels pares/tutors el primer dia del curs.
  L’import dels tallers només serà retornat en cas d’anul·lació del taller.
  La forma de pagament és mitjançant ingrés bancari.

  ____________________________________________________________

   

  Des la setmana passada fins el divendres 14 de febrer està obert el període d’inscripció del que serà el primer taller en una programació d’activitats de laBastida. Si bé l’associació ha dut a terme ja diferents tallers i activitats vinculades a altres esdeveniments puntuals, en aquesta ocasió parlem d’un taller que es programa en el seu propi espai i al llarg d’un trimestre. L’associació espera que aquest sigui el primer de molts tallers creatius i de desenvolupament artístic, sociocultural i personal en l’apreciat entorn del barri del Rec.

  El taller que pren el nom d’ “Eines i desenvolupament teatral” serà conduït per Cecilia Segado, actriu resident a Igualada des de fa diversos anys. Cecilia Segado és diplomada en arts escèniques a l’escola La Casona i Llicenciada en actuació a l’Instituto Universitario Nacional del Arte de Buenos Aires. Ha participat en  diversos projectes teatrals i tallers de diferents formats al llarg d’una extensa trajectòria.

  Aquests dies ens hem pogut reunir amb ella per intercanviar unes paraules i conèixer de més a prop la iniciativa.

  (P) Cecilia, com es va establir el contacte amb l’associació?
  (C) Vaig assistir a una de les funcions dels tres dies de teatre que es realitzaven a laBastida per la Festa Major d’Igualada. Allà hi vaig conèixer alguns membres.

  (P) En quin moment personal sents que arriba aquest projecte per tu?
  (C) Aquest projecte arriba en un moment de reconnexió i redescobriment personal amb la professió. Estic tornant a conectar amb la dansa i amb treballs interpretatius per a escena. Em sento, de nou, cara cara amb la màgia d’aquest món.

  (P) Qui pot venir en aquest taller?
  (C) Qui tingui ganes de realitzar unes primeres passes en el món interpretatiu, o qui ja n’hagi fet algunes però necessiti aquest contacte, entrenar. Al cap i a la fi, qualsevol persona que noti la curiositat de l’autoconeixement, del joc i de la creativitat.

  (P) Quines són aquestes eines que anuncia el taller i com funcionarà?
  (C) Les eines de les quals parlem són les que utilitza l’actor sobre l’escenari: el cos, la veu, pensaments, sentiments, imaginació… En aquest taller introductori ens centrarem en la respiració i l’observació i descobrirem, a través de diferents exercicis, les nostres propies eines i les seves possibilitats de desenvolupament, de joc, a conèixer els seus límits i atravessar-los. Descobrirem el nostre món intern i exercitarem la nostra creativitat.

  (P) Què pot aportar una activitat com aquesta?
  (C) Els teatre és una disciplina que aporta, entre d’altres coses, diàleg amb un mateix, la redescoberta del joc. Ens ajuda a ser més comprensius i a valorar la nostra capacitat creativa.

  (P) Que t’atrapa del teatre?
  (C) hahaha! que què m’atrapa? La seva màgia! Els actors són com petits mags en un escenari, que embolcallen amb la seva màgia a qui observa i els fa volar per una història i paisatges diferents. Quan aquesta comunicació es produeix, gaudeixo amb bojeria, tant com a actriu com a espectadora.