rrrrec Festival, l’última festa de l’estiu…

La cita és el dissabte 6 de setembre, a Igualada. Parlem del rrrrec Festival, que arriba a la seva quarta edició amb un cartell musical de luxe i, com en les edicions anteriors, amb activitats per a tothom programades al llarg de tot el dia. Tot a punt per a l’última festa de l’estiu.

L’associació laBastida, que és qui l’organitza, va néixer al barri del Rec igualadí després de l’èxit de la primera edició l’any 2011, i des de llavors, cada mes de setembre, el rrrec Festival s’ha convertit en una mena de festa d’aniversari de l’associació, que després de tres anys continua treballant des d’aquest antic barri industrial, reivindicant-lo com a espai útil i de futur per a la capital de l’Anoia.

El festival se celebrarà a l’espai del Vapor de Baix del carrer Creueta, 31. Al matí s’han programat activitats per a nens i nenes, que conviuran amb una edició nova del RECREA’T, una de les activitats més exitoses i populars de l’associació, espai de trobada per a artesans i artistes que exposen i ofereixen les seves creacions.

 

PROGRAMACIÓ MATINAL, D’11 a 14h.

RECREA’T:

Angel Rica. Art i artesania

Ferran Cerdans – Llibres artesans

Naca Perruquers. Deixa’t serrell, fes-te un monyo, una clenxa o un tocat amb una flor, enrolla’t la cua com un xurro i, pels més atrevits, rapa’t, fes-te una rasta o deixa’t una cresta. Aquest dissabte, si vols, tindràs totes les opcions. Naca Perruquers ens acompanyarà en aquesta edició del Recrea’t i et posarà guap@ pel rrrrec Festival. Per totes les edats i, epps, gratissss!

Ullviu, fotografia creativa. La col·lecció |PANTONE| és un recull de fotografies realitzades durant el juliol del 2014. En el projecte hi ha participat més de 120 persones d’edats i àmbits prou diferents, principalment d’Igualada i rodalies.

|PANTONE| s’inclou dins de les sèries de fotografia creativa i col·lectiva d’Ullviu · Fotografia Creativa, que cerquen l’espontaneïtat individual i l’harmonia natural en el conjunt a través del color i el dinamisme.

Oriol Vives, presentació del seu nou Fanzine.

Ivan i Assum, Plantes medicinals

Joana Sardà – Il·lustració

Yona Rochel – Il·lustració i pintura

Alícia Villavecchia, apunteu-vos a que us dibuixin un tatuatge al braç amb pintura corporal!

 

TALLERS:

La Sireneta: Estimar-nos tal com som, a càrrec de Maria Santfores i Sandra Gonzalez (cal inscripció prèvia, enviant mail a info@labastida.cat)

Mural tèxtil a la reixa de laBastida, a càrrec de Xavier Mula, Lídia García i Núria Closa.

Aprenem a plantar, a càrrec de Gaiaula, espai natura.

Pinta amb espuma d’afaitar: decoració de papers mitjançant tinta xina de diferents colors, amb espuma d’afaitar com a suport. Diverteix-te explorant i descobrint que passa quan barreges aquests dos elements, en un full. A càrrec de Jordi Rica.

 

Durant tot el matí hi haurà un castell inflable de la companyia Anima’ns.

Servei de Bar i algunes tapetes per picar.

 

A les 20h engegarà el festival musical, que s’allargarà fins a la matinada i que enguany ofereix, de nou, un cartell de luxe. Les tres edicions anteriors han anat creant records inesborrables gràcies a actuacions memorables, com la d’Albert Pla l’any passat, la de l’Adrià Puntí el 2012 o els U-tòpics en la primera edició. Per a aquesta quarta edició s’han programat sis concerts.

Disseny del cartell: Xavi Méndez, AMORFA

cartell_rrrrec4

 


muntatge_rrrrec4

Els primers en pujar a l’escenari seran els sis músics de LJUBLIANA & THE SEAWOLF. Després de tocar aquest estiu per mitja Europa vindran a Igualada amb la seva proposta transgressora, de format principalment acústic i amb una intensitat que sorprendrà a més d’un.

ME AND THE BEES arribaran amb els seu disc nou sota el braç, Mundo fatal, aquesta meravella farcida de cançons potents i plenes de llum.

Llavors arribarà el moment dels ANÍMIC, que arribaran acompanyats del seu elefant i les cançons d’Hannibal, el seu treball més fosc, rodats i consolidats en la seva nova formació.

CONTRA vénen de Barcelona, convençuts que ningú podrà resistir-se a ballar les seves cançons, que els asseguren el triomf.

La representació igualadina de la nit vindrà de part d’HUGKAKKE & LA BANDA, hip hop amb banda encapçalada per l’Mc Hug Gabarró.

La part final de la quarta edició la protagonitzaran LASERS amb la seva proposta de base electrònica amable i les cançons del disc Exchange levels, una perla que us farà remenar el cul fins que arribin els dj’s igualadins The Forest Shotgun Motorcycle, que tancaran la nit.

laBastida oferirà servei de bar i cuina, a l’hora del vermut i per a sopar.

 

Vídeo promocional per al festival, protagonitzat per Joana Sardà.

rrrrec Festival 2014 from laBastida on Vimeo.

 

Vídeo resum, realitzat per Marc Farreras.

rrrrec Festival 2014 from laBastida on Vimeo.
LONA Patrocinis 349x237cm