La cinquena edició del rrrrec festival ja és a punt. Se celebrarà el proper dissabte 5 de setembre a l’espai que l’associació laBastida té al barri del Rec, a Igualada.

Aquest festival, que en la seva primera edició significà el punt de partida de l’associació, s’ha consolidat com a proposta musical de qualitat i ha esdevingut per a molts l’última gran cita musical de l’estiu. Albert Pla, Adrià Puntí, Anímic, Mujeres i Me &theBees, entre molts d’altres, ja han tocat al Rec igualadí, el barri històric industrial que laBastida reivindica com a espai de cultura i de futur a la capital de l’Anoia.

Com és habitual, el festival oferirà, a més dels concerts de música en horari de tarda-nit, activitats en horari matinal. Com en l’any anterior, s’hi inclourà una nova edició del RECREA’T, l’espai social, artístic i d’intercanvi que l’associació proposa mensualment. Al mateix temps, els més menuts podran participar dels tallers que l’associació, en col·laboració amb l’espai igualadí InQuiet, han creat per a l’ocasió.

A partir de les set de la tarda començarà a sonar la música de RED PÈRILL, el projecte de l’igualadí Marc Mateu, primer concert d’un total de sis que s’allargaran fins la matinada. FERRAN PALAU, que ja va participar del rrrrec l’any anterior amb els Anímic, tocarà les cançons del seu segon disc, Santa Ferida, en aquesta ocasió acompanyat d’en Joan Pons (El Petit de Cal Eril). MIQUEL SERRA vindrà des de Mallorca per interpretar alguna de les seves joies musicals i donarà pas als barcelonins THE ZEPHYR BONES, que amb la seva música ompliran d’estiu laBastida. OCELLOT tocaran passada la mitjanit, una hora ideal per a la seva proposta psicodèlica. DECO PILOT estan convençuts de ser la sorpresa del festival; seran els últims abans d’acabar la festa amb la parella de dj’s CHEMICAL COUSINS.

Una de les novetats d’aquesta edició és l’espai on se celebrarà el festival. Enguany, l’escenari se situarà dins del pati de laBastida. L’altra novetat és el menjar, que se servirà al llarg de tota la jornada de tarda-nit, mentre durin els concerts, gràcies a la presència de dues foodtrucks.

Activitats de matí, música en directe, sopar… jornada complerta per celebrar la cinquena edició del rrrrec festival, a Igualada, el proper dissabte 5 de setembre.

 

cartell rrrrec festival2