El proper 15 d’octubre de 2016, laBastida acull i coorganitza la 1a. fira de la cervesa artesana d’Igualada.

La idea, d’en Bernat Dàmaso (assesor cerveser) i Diego Paqué (Latiovisual) ha estat molt ben rebuda per part de laBastida i hem decidit de treballar-hi plegats celebrant també el Recrea’t, l’espai social i artístic que laBastida ofereix a tots/es aquelles persones que els hi agrada compartir i mostrar les seves creacions artístiques.

Així doncs la 1a. Fira de la cervesa artesana d’Igualada + RECREA’T, tindrà lloc el proper dia 15 d’octubre a laBastida a partir de les 11h del matí, fins la nit, on també podreu gaudir dels concerts de Peter Coates, Berni Armstrong, La Guingueta Havaneres i Diego Paqué.

Hi haurà servei de menjar, tapes i fideuà i bona gent!

Us esperem el dia 15 a partir de les 11 del matí, apunta-t’ho!

fira_cervesa