cartell_duot

El divendres 17 de novembre us esperem a La Bastida per veure als Duo DUOT amb el guitarrista suís Florian Stoffner.  Obrirem portes a les 22h

Albert Cirera Jimenez i Florian Stoffner es coneixen a Ginebra l’any 2016. Després de diversos concerts i col·laboracions, han decidit ajuntar-se per primera vegada Duot i el guitarrista Florian Stoffner. La gira començarà el dijous 16 a Huesca, continuarà divendres 17 a Igualada, diumenge 19 a Banyoles, dilluns 20 a Robadors23 de Barcelona, per acabar a Zurich i a Bassel (Suïssa) on hi faran tres concerts i una gravació.

Duo DUOT és un dels principals grups de música improvisada i free jazz de l’Estat espanyol. Duot és Ramon Prats a la bateria i Albert Cirera als saxos. Ara ja fa deu anys, des de l’any 2007, que no han parat de moure’s, de créixer i de treballar per separat i plegats. Ramon Prats és un dels millors bateries de l’escena estatal, tal i com ho acrediten els premis de la AMJM de 2014. Albert Cirera és un dels saxofonistes més actius de l’escena peninsular tal i com ho acrediten els seus concerts constants entre terres portugueses i la resta de la península.
Més informació: http://www.repetidordisc.com/es/bandas.php?id=18

Florian Stoffner és un guitarrista nascut i afincat a Zurich (Suïssa). Forma part de grups com: “Anna & Stoffner”, “Mein Freund der Baum”, “Qu’il Vive!”, “Elgar” o “Zimmerlin/Stoffner/Meier Trio”, i també el podem trobar tocant sol a l’escenari. Ha tocat amb músics com: Harald Haerter, Christian Weber, Marius Peyer, Ellery Eskelin, Hilaria Kramer, Dewey Redman, Michael Brecker, Joe Lovano, Samuel Rohrer, Bruno Amstad, Luca Ramella, Martin Schütz, Paul Lovens, Christoph Erb, Nils Petter-Molvaer, Johannes Enders, Arthur Blythe, Flo Götte, Joy Frempong, Rudi Mahall, Kidd Jordan i Donald Miller.
Més informació: www.flostoffner.com