Ens fa molta il·lusió rebre aquesta banda de joves madrilenys que vindran a La Bastida el pròxim divendres 24 de novembre i que us recomanem no us els perdeu!!

Carlos Núñez (veu i guitarra), Àngel Hontecillas (baix i sintetitzador) i Celia Juárez (bateria) van formar No Crafts a l’estiu de 2015 i, després d’un any d’activitat, han aconseguit cridar l’atenció de públic i mitjans tant a nivell nacional com internacional. Aquests joves de vint anys, creen una barreja de garatge i rock alternatiu amb un toc personal que fa que el seu so sigui únic i fresc. Només són tres, però demostren que no els fa falta més per pujar a un escenari i fer que el públic amb unes cançons que oscil·len entre el garatge i el surf, amb un punt ballable que ens remunta a sons d’arrel dels vuitanta.

Després de presentar el single “Dancing Alone” a l’octubre de 2015, els madrilenys van tornar a sorprendre al febrer de 2016 amb la seva doble single “Never Going Down / Popular Trial”, autoeditat i enregistrat a Manufacturas Sonoras de la mà de Fran Meneses.

La banda dóna ara un pas més amb No Arts No Crafts, EP editat per Clifford Records i compost per quatre temes gravats de nou a Manufacturas Sonores. Un treball cridat a marcar un abans i un després en l’encara breu història d’una banda que ningú hauria de deixar d’escoltar.

 

nocrafts