banner_web

El 15 de juliol, tanquem la temporada de Vermutillos fins setembre i ho farem amb un projecte molt interessant liderat per Nika Elia que es diu Sexy Bicycle amb residència a Barcelona. El seu naixement té lloc el 2011 i la seva idea no és altra que estirar el rock acústic i la psicodèlia per teixir passatges enrarits amb bases electròniques i atmosferes marcades per l’ambient i el lofi amb caràcter cinematogràfic.

Des de 2012, any en què Nika va llançar el primer EP sota el segell Barcelonès Mare Vynila Records, ha participat en festivals com Primavera Sound, Vida Festival o FIM Vila-Seca, Tbilisi Open Air …
Ara SB es troba promocionant el seu nou àlbum “Ellipsis” en plataformes com Menú Stereo de Canal +, Sofar Sounds, Balcony TV …
Si haguéssim de descriure el seu so estaríem davant d’un viatge anti-folk o post-punk, en què Sexy Bicycle genera inquietants i intenses atmosferes plenes d’acidesa, malenconia, girs al passat, sorolls naturals i, de vegades, ens sorprèn amb un pop casolà però amb molt ganxo.

Us hi esperem per acabar de fer un bon vermut, acompanyat d’unes bones tapetes i com no, la cervesa artesana de proximitat. En aquesta edició ens acompanyaran els nostres estimats amics de La Lenta !