Això que us proposem pel 4 de maig és un viatge d’aquells que no voldreu que mai acabi… Bé, de fet són Taknata qui us el proposen amb la presentació en directe de les cançons del seu segon disc, ‘Desaïllat’.

Anoia i Baix Llobregat representades a parts iguals en un projecte de nom exòtic i músics de trajectòria llarga i contrastada (uns cracks, vaja): en Gès (kamele n’goni), l’Albert Puig (baix), en Jordi Matas (guitarra i teclats) i l’Òscar Domènech (bateria).

Tant si heu escoltat les cançons del disc com si encara no ho heu fet, allà a laBastida entendreu el sentit d’aquesta invitació a viatjar: el so del Kamele n’goni ens situa en latituds llunyanes… i al voltant de la seva cadència hipnòtica i obstinada el grup crea unes atmosferes amb les que et deixes endur, plàcidament, allà on et vulguin portar, fins allà on vulguis arribar…
_
Albert Puig, Jordi Matas,Òscar Domènech, Gès Kamele.