Reprenem el fil d’allò que us vam dir quan aquest núvol negre tot just es plantava damunt dels nostres caps. Llavors ens vam comprometre a continuar fent-vos arribar els regals que els músics ens vulguin portar. Doncs, la (gran) notícia és que ja ha arribat el dia i el regal és d’aquells que no s’obliden…
A La Bastida estem contentíssims d’anunciar-vos aquest cicle de concerts d’estiu, quatre vespres, quatre regals, quatre moments per continuar celebrant la música i retrobar-nos en aquest espai de cultura del Rec igualadí.
En aquest ordre, obrim de nou les portes de laBastida per a rebre-hi en Ferran Palau (diumenge 28 de juny a les 20h),
la Núria Graham (diumenge 12 de juliol a les 20h),
Marialluïsa (dijous 23 de juliol a les 22h)
i El petit de cal eril (divendres 4 i dissabte 5 de setembre a les 22h).
Conscients com som de la situació que continuem vivint, la celebració d’aquests concerts tindrà un format que no és l’habitual: hem reduït el nombre d’entrades disponibles a un màxim de 100, a les quals tan sols s’hi podrà accedir mitjançant reserva prèvia. D’altra banda, atenent a les instruccions que anem rebent de les autoritats sanitàries i de gestió cultural, properament us farem arribar les informacions que caldrà que tingueu presents per assistir el dia del concert.

A laBastida ja estem a punt i amb ganes de rebre-us.

Fins aviat!

EXAHURIDESReserves per a Ferran Palau: reservaferranpalau@gmail.com 

EXAHURIDES – Reserves per a Núria Graham: reservanuriagraham@gmail.com

Reserves per a Marialluïsa: reservamarialluisa@gmail.com

EXAHURIDES (4/09720) – Reserves per a El petit de cal eril: reservaelpetitdecaleril@gmail.com

(5/09720) – Reserves per a El petit de cal eril: reservaelpetitdecaleril@gmail.com

Cicle-Estiu-2020