Atenció Novetats!!
Obrim el cicle IMPROVISATS!

La família creix a laBastida i us volem anunciar noves propostes escèniques!

Com ja sabeu, fa anys que programem majoritàriament concerts de música en directe i n’estem molt contents i agraïm la vostra presència i confiança. Arriba l’estiu, i ens tirem a la piscina amb noves propostes per compartir!
Ara, a laBastida del Rec volem promoure altres disciplines artístiques i nous formats escènics. Aquest juny obrim amb molta alegria el cicle IMPROVISATS, on hi haurà programació de tres espectacles de dansa i música improvisades de juny a setembre, amb el propòsit de visibilitzar la presència de la dansa en contextos d’exhibició experimental. Continuem treballant per oferir-vos experiències escèniques, musicals, sòniques i molt més! Us convidem a gaudir-ho fent-nos confiança.

El proper 12 dissabte de juny de 2021, obrirem el cicle amb l’Andrés Corchero a les 19.30h, obertura de portes a les 19h, us agraïrem hi sigueu una estona abans.

Unes de les coses que caracteritza el treball del coreògraf i ballarí Andrés Corchero, són les col·laboracions amb artistes de diferents disciplines, com en Feliu Formosa, poeta amb qui col.labora des de 1990, Agustí Fernández i Joan Saura, dos figures importants en el món de la improvisació i la música.Porta trenta anys alternant el seu treball com a creador amb el de pedagog. Ha impartit classes i dirigit tallers per tot el món i des del 2005, és professor de l’Institut del Teatre de Barcelona. Ha rebut diversos premis, a destacar el Premi Nacional de Dansa de Catalunya 2003 i el recent premi de la crítica otorgat aquest mes de maig per “Absències”, com a millor solo de dansa 2021.
Tenim el gran plaer d’acollir a l’Andrés Corchero, que en aquesta ocasió, farà una sèrie d’experimentacions amb la música electrònica i el cante de la Cristina López.

Et tires a la piscina amb nosaltres?
Us hi esperem!

Feu les vostres reserves a: labastidareserva@gmail.com

_
Andres Corchero Cristina López

Zoe Balasch