CARTELL lenhf

 

 

L’Emilio Adarve va engegar el seu fotodiari i des de llavors que ens regala instantànies precioses. D’aquella primera foto ja en fa 5 anys. 5 anys del bloc Los Esquimales No Hacen Fotos, on les penja perquè tothom les gaudeixi. L’Emilio vol celebrar-ho i ens convida a celebrar-ho amb ell. Si sou assidus del bloc o si us hi connecteu ara mateix, veureu que la música en directe hi sona amb força; l’Emilio viu amb intensitat els directes dels grups que li agraden i ens els fa reviure en blanc i negre o color. No és estrany, doncs, que la festa de celebració sigui sonada i la música en sigui la protagonista principal.
La cita és a laBastida del Rec, a Igualada, la nit d’aquest proper dissabte 23 de maig, i el cartell és de traca i mocador. GRUSHENKA + CENETAPH.
Els GRUSHENKA vindran a presentar-hi el seu últim disc La insoportable levedad del ser (El genio equivocado, 2015); i els CENETAPH el seu Ep, Bright Ash, Deep Heaven, Withered flowers (Binary Emotions Records, 2014). Dues propostes d’esperit pop vingudes de Barcelona.
Tancarà la nit la sessió dels The Forest Shotgun Motorcycle, col·lectiu igualadí que us farà ballar fins a dir prou. Tota aquesta festa per 6€.