Per desè any consecutiu el Departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada organitza el Certamen de Música Jove, un concurs musical amb dues condicions bàsiques, ser d’Igualada i tenir entre 16 i 35 anys.
I per tercera edició consecutiva, els concerts se celebraran a la seu social de laBastida durant els propers 26 i 27 de juny.

El divendres dia 26 a les 10 del vespre es durà a terme el Certamen, on set grups de música igualadins tocaran davant d’un jurat professional que donarà el seu veredicte al final dels concerts. El primer classificat rebrà un premi de 800€ i una invitació per actuar dins del marc del Track, el festival de música d’El Vendrell, així com una invitació per actuar de forma remunerada a la propera edició de l’Espai Barraques de la Festa Major d’Igualada. El segon classificat rebrà un premi de 600€ i una invitació per actuar de forma remunerada a la propera edició de l’Espai Barraques de la Festa Major d’Igualada. El tercer classificat rebrà un premi de 360€.
A part dels premis atorgats pel jurat professional, també hi haurà un premi per votació popular valorat en 200€.

El dissabte dia 27, a partir de 2/4 de 12 de la nit, iniciaran els concerts de celebració del desè aniversari del Certamen, a càrrec de dos grups que han participat a edicions anteriors de l’esdeveniment i que comptaran amb diverses col·laboracions amb l’objectiu de convertir la nit en una festa.

 

Divendres 26 de juny a les 22h.

22.00h             JOKB

22:35h             ORQUESTRA FANTASY

23:10h             LIMBOTH

23.45h             ANYTHING

00:20h             PSYCHODROME

00.55h             MICK HONEYBOY

01.30h             JOSH ALLEN & THE ROOTMAKERS

02.20h             Entrega de premis.

 

Dissabte 27 de juny a partir de les 23.30h.

BENMAN & MAHOGO

PRIMO ZON Y LOS CULPABLES DE TODO

Amb col·laboracions especials!

 

cartell certamen def logo bastida ok