ATENCIÓ: CANVI DE LOCALITZACIÓ PER RISC DE PLUJA:
Edifici Firal de Cal Carner,
Avinguda Mestre Muntaner, 99
Mostra un mapa més gran

Un any més torna el festival insígnia de laBastida, el rrrrecfestival. Llavor de l’actual associació, la qual té com a principal objectiu unir esdeveniments d’oci i cultura amb el Barri de les adoberies d’Igualada, el festival arriba enguany a la seva tercera edició. Serà el proper dissabte dia 7 de setembre a partir de les 17h de la tarda.

El format d’activitats es manté com l’any passat, amb tallers familiars, servei de sopars, concerts fins a la matinada, espectacles entre els grups i sessió de Dj, per tancar una jornada festiva, alhora que reivindicativa del què l’organització creu que hauria de ser un barri dinàmic, carismàtic, ple de vida.

El complex industrial Vapor de Baix serà novament l’espai que acollirà el rrrrecfestival 2013. Es tracta d’un centre neuràlgic a Igualada pel què fa a locals d’assaig d’alguns dels millors grups que ha parit la ciutat. En un entorn kitsch, on encara sobreviuen algunes iniciatives del teixit industrial que donà nom al barri, la idea de fer encabir el festival en aquest entorn és la de mostrar a la ciutadania i gent d’arreu part del patrimoni històric d’Igualada, un tresor que durant aquests darrers anys hem vist com anava desapareixent en nom del progrés, els aparcaments i les places dures.

Tallers artesanals, exposicions fotogràfiques, espectacles, performances i instal·lacions artístiques conformen el programa paral·lel a l’escenari principal, on es podran veure Icebend, Tuya, Albert Pla, Mujeres, L’Hereu Escampa i Hysteriofunk, una programació amb més de set hores de música en viu.
A diferència dels dos anys anteriors, aquesta tercera edició demana 5€ com a bot d’ajut per tirar endavant aquesta iniciativa, o bé 7€ a taquilla, per tots aquells/es que no hagin pogut comprar el passi de forma anticipada.

Punts de venda d’entrades anticipades (a partir del dilluns 19 d’agost):
Vinnart. Pl. de l’Ajuntament, 10. Igualada.
La Teixidora.
c/Custiol, 10. Igualada.
Hot Blues.
C/ Tarragona, 9

També a través de la plataforma digital Igualada Showroom.

Horaris d’activitats
17:00h Tallers artesanals/Instal·lacions artístiques
Taller de Katxines, a càrrec de Cristina Llorens.
Les Katxines són nines que fan els indis americans per donar més força a un desig.
Representen l’esperit o animal de poder que ajudarà a realitzar-lo.
Adreçat als infants de 6 anys en endavant.

Taller de marroquineria i d’artesania amb pell, a càrrec de Raul Querol.
Adreçat a infants i adults.

Taller-Instal·lació: ‘Metamorfosis’, a càrrec de Sandra González.
Creació d’un núvol de papallones amb material reciclat.
Adreçat a infants i adults.

Exposició fotogràfica col·lectiva del Barri del Rec d’Igualada.
Amb la col·laboració de l’Arxiu Històric Comarcal d’Igualada, la Biblioteca Central d’Igualada,
el Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia,
i els fotògrafs Ramón Pallarès, Roger Velàzquez, Àlex Lòpez i Marc Vila.

20:00h Concerts
20:00h Icebend
21:15h Tuya
22:30h Mujeres
23:45h Albert Pla
01:30h Hysteriofunk
02:45h L’Hereu Escampa
04:00h Dj Joan Molas

Us esperem a tots i a totes amb la mateixa il·lusió que el primer dia.

Sigueu benvinguts i benvingudes!

 

MadeInHeavenOK

MadeInHeavenOK

Disseny cartell: amorfa@amorfa.cat

 

Com arribar a la nova ubicació

Mostra un mapa més gran

 

A tots els patrocinadors, que fan que any rere any el rrrrec festival sigui una realitat, MOLTES GRÀCIES!!!

lona rasteritzada