mercat de lletres

Torna per segon any consecutiu el Mercat de Lletres, iniciativa emmarcada en la promoció i difusió de la llengua, la literatura i la lectura -3L- de l’Ajuntament d’Igualada. Al llarg del programa d’activitats que aquest any s’estén entre les 11h. del matí fins a les 22h. del vespre, el Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia s’omplirà de nou amb presentacions de llibres, venda de novetats, concursos, conferències, recitals i de nou, per als més petits, el minimercat, espai infantil amb racons de lectura i jocs.
laBastida acompanyarà l’esdeveniment amb una ambientació musical apropiada i servei de restauració durant tota la jornada literària. Vine a fer un tastet dels nostres pastissos illetrats, assaboreix el menú “Va callar” que us estem preparant i gaudeix a partir de les 20h. d’una especial selecció de poemes musicats a càrrec de Jordi Rica:

La poesia és això, i moltes altres coses. Com la tria que faré, no hi ha un patró establert. La poesia evoca, suggereix, mostra; però podria no ser així. Ella, sempre ha estat allà… impertèrrita; en el detall més magre, esperant ser copsada. No hi ha una fórmula única, ni eficaç, què permeti “veure-hi clar”.

La matèria primera serà el so… d’una veu. Una veu que murmura, que parla, que calla, que s’agita.
Tant és d’on provingui. En el fons, res de tot això, té cap àpex de realitat.

¿QUÈ ÉS POESIA? ON ES TROBA? I… si me la trobo davant per davant QUÈ HAIG DE FER?…
I si res de tot això té importància QUÈ EN TÉ?…

 

logolletres

Descarrega’t el programada de mà del Mercat de Lletres AQUÍ